Dr Karaaslan Clinic
Çevrimiçi
Dr Karaaslan Clinic
Merhabalar 👋

Size nasıl yardımcı olabilirim?
04:49
İletişime Geç
- VELOCE BB LAZER79 - PARİS IŞILTISI78 - JALUPRO77 - SAÇ DÖKÜLMESİ VE GÜÇLENDİRME TEDAVİLERİ76 - KÖK HÜCRE TEDAVİSİ 75 - OZON TEDAVİ73 - H100 GENÇLİK AŞISI68 - MEZOTERAPİ 67 - COOL LİFTİNG66 - AMELİYATSIZ YÜZ GERME (HIFU)65 - BAĞIŞIKLIK GÜÇLENDİRME TEDAVİLERİ64 + Glutatyon Tedavisi + C VİTAMİNİ YÜKLEMESİ - ALTIN İĞNE57 - LAZER TEDAVİLERİ25 + VeloceBB Lazer + Fraksiyonel Lazer + BabyFace + Lazer Epilasyon - İP ASKI VE ÖRÜMCEK AĞI11 + İp Askı ve Örümcek Ağı + AMELİYATSIZ BADEM GÖZ ESTETİĞİ + İP ASKI İLE KAŞ KALDIRMA + Mezospider ile Yüz Germe ve Gıdı Eritme - CİLT BAKIMLARI10 + Aqua Peeling + Mezoestetik Uygulamaları + Cilt Analizi - DOLGU8 + Gözaltı Restorasyonu (Gözaltı Işık Dolgusu) + Elmacık (Yanak) Dolgusu + Saç Dolgusu + Dudak Dolgusu + Burun Dolgusu Ameliyatsız Burun Estetiği - BOTOKS7 + Masseter Botoks + Çiğneme Botoksu + Aşırı Terleme Botoks Tedavisi + Botoks - DERMATOLOJİ6 + Çatlak Tedavisi + Akne ve Leke Tedavileri + Cilt Hastalıklarının Dermatolojik Tedavisi

Blog

Kolajen Uygulaması ve Mezoterapi

Dış etkenler ve yaş alma ile  birlikte cildimizde elastin, kolajen gibi bileşenlerde azalma görülüyor. Bu durum yüz, boyun gibi bölgelerde kırışıklık, doku elastikiyetinde azalma ve sarkmalara neden olabiliyor.

Kolajen vücudumuzda cildin güçlü, nemli kalmasını ve elastik olmasını sağlar. Yaş aldıkça vücudun kolajen üretimi her yıl düzenli olarak azalır ve bu nedenle ciltte sarkmalar, kuruluk ve kırışıklıklar oluşur.

Kolajen mezoterapisi cilde esnekliğini yeniden kazandırırken yaşa bağlı sarkma, deri hacminde azalma, kırışıklık gibi şikayetlerinizde azalma sağlayabilir.

Kolajen mezoterapisi, tetrapeptid yapısı ile kolajen liflerinin yenden yapımını uyarırken, mevcut kolajenin yıkılmasını da engeller. Kolajen mezoterapisi yüzde ve boyunda oluşan kırışıklıkların, sarkmaların azalmasını ve cilt elastikiyetinin tekrar kazanılmasını sağlıyor.  Kolajen mezoterapisi 15 gün aralıklarla 3 seans yapıldığında, 3. seans sonrası kırışıklarda ve sarkmalarda %100 e varan düzelme görülebilir. Konforlu bir uygulama olup, bir yan etkisi yok. Hasta günlük yaşamına hemen dönebiliyor.