Dr Karaaslan Clinic
Çevrimiçi
Dr Karaaslan Clinic
Merhabalar 👋

Size nasıl yardımcı olabilirim?
16:30
İletişime Geç
- VELOCE BB LAZER79 - PARİS IŞILTISI78 - JALUPRO77 - SAÇ DÖKÜLMESİ VE GÜÇLENDİRME TEDAVİLERİ76 - KÖK HÜCRE TEDAVİSİ 75 - OZON TEDAVİ73 - H100 GENÇLİK AŞISI68 - MEZOTERAPİ 67 - COOL LİFTİNG66 - AMELİYATSIZ YÜZ GERME (HIFU)65 - BAĞIŞIKLIK GÜÇLENDİRME TEDAVİLERİ64 + Glutatyon Tedavisi + C VİTAMİNİ YÜKLEMESİ - ALTIN İĞNE57 - LAZER TEDAVİLERİ25 + VeloceBB Lazer + Fraksiyonel Lazer + BabyFace + Lazer Epilasyon - İP ASKI VE ÖRÜMCEK AĞI11 + İp Askı ve Örümcek Ağı + AMELİYATSIZ BADEM GÖZ ESTETİĞİ + İP ASKI İLE KAŞ KALDIRMA + Mezospider ile Yüz Germe ve Gıdı Eritme - CİLT BAKIMLARI10 + Aqua Peeling + Mezoestetik Uygulamaları + Cilt Analizi - DOLGU8 + Gözaltı Restorasyonu (Gözaltı Işık Dolgusu) + Elmacık (Yanak) Dolgusu + Saç Dolgusu + Dudak Dolgusu + Burun Dolgusu Ameliyatsız Burun Estetiği - BOTOKS7 + Masseter Botoks + Çiğneme Botoksu + Aşırı Terleme Botoks Tedavisi + Botoks - DERMATOLOJİ6 + Çatlak Tedavisi + Akne ve Leke Tedavileri + Cilt Hastalıklarının Dermatolojik Tedavisi

Tedavilerimiz

BabyFace

       BABYFACE

  • Baby face, cilde iyi gelen ve cildi canlandıran bileşikleri cildin en derinlerine dağıtarak hasar görmüş ve yaşlanmış cildi iyileştirme tedavisidir.
  • Baby face, yılların verdiği hasarları onarır ve cildi gençleştirir. Lazer kullanılmadan yapılan cilt bakımlarında kullanılan ürünler cilt tarafından kısmen emilebilir. Bu nedenle cilde derinlemesine etki edemez. Sadece yüzeysel bir iyileşme elde edilir.
  • Baby Face ise hasarlı cildin kendini yenilemek ve onarmak için ihtiyacı olan bileşenleri cilt altı dokularına gönderir. Lazer uygulaması sayesinde bu etki en üst seviyeye çıkar.
  • Baby face, gelişmiş lazer uygulamasının özel içerikli dermokozmetik ampullerle destekleyen yeni nesil bir cilt onarım ve yenileme sistemidir. Ampullerin içinde cildi iyileştirmek ve onarmak için gerekli besinler vardır. Cilt için oldukça yararlı bu ampulleri cildin emebilmesini sağlayan sistem sayesinde cilt içten dışa doğru çok çabuk iyileşir.
  • Özel formülle hazırlanan Baby Face ampulleri cildi gençleştiren, yenileyen, aydınlatan ve ciltteki lekeleri tedavi eden bir etkiye sahiptir.
  • Baby face beauty thulium lazer teknolojisine sahip cilt gençleştirme ve leke tedavisi alanlarında oldukça başarılı, FDA onaylı bir lazer cihazıdır.
  • Bu tedavide lazer ışınları ciltte oldukça küçük kanallar açar. Kişinin cilt sorununa göre hazırlanan ampuller cilde yedirilir. Bu sayede hem ampullerin etkisinden hem de lazerin etkisinden daha fazla faydalanılır.

Baby Face Beauty Thulium Lazer, aslen bir cilt bakım sistemidir ve amacı, thulium lazer teknolojisinin sağladığı imkânlarla, anti-aging maddeleri cildin alt tabakalarına ulaştırmaktır. Baby Face Beauty, 1927 nanometre dalga boyu olan thulium lazer sistemi kullanılarak uygulanan cilt bakım ve yenileme sisteminin adıdır.