Dr Karaaslan Clinic
Çevrimiçi
Dr Karaaslan Clinic
Merhabalar 👋

Size nasıl yardımcı olabilirim?
10:05
İletişime Geç
- VELOCE BB LAZER79 - PARİS IŞILTISI78 - JALUPRO77 - SAÇ DÖKÜLMESİ VE GÜÇLENDİRME TEDAVİLERİ76 - KÖK HÜCRE TEDAVİSİ 75 - OZON TEDAVİ73 - H100 GENÇLİK AŞISI68 - MEZOTERAPİ 67 - COOL LİFTİNG66 - AMELİYATSIZ YÜZ GERME (HIFU)65 - BAĞIŞIKLIK GÜÇLENDİRME TEDAVİLERİ64 + Glutatyon Tedavisi + C VİTAMİNİ YÜKLEMESİ - ALTIN İĞNE57 - LAZER TEDAVİLERİ25 + VeloceBB Lazer + Fraksiyonel Lazer + BabyFace + Lazer Epilasyon - İP ASKI VE ÖRÜMCEK AĞI11 + İp Askı ve Örümcek Ağı + AMELİYATSIZ BADEM GÖZ ESTETİĞİ + İP ASKI İLE KAŞ KALDIRMA + Mezospider ile Yüz Germe ve Gıdı Eritme - CİLT BAKIMLARI10 + Aqua Peeling + Mezoestetik Uygulamaları + Cilt Analizi - DOLGU8 + Gözaltı Restorasyonu (Gözaltı Işık Dolgusu) + Elmacık (Yanak) Dolgusu + Saç Dolgusu + Dudak Dolgusu + Burun Dolgusu Ameliyatsız Burun Estetiği - BOTOKS7 + Masseter Botoks + Çiğneme Botoksu + Aşırı Terleme Botoks Tedavisi + Botoks - DERMATOLOJİ6 + Çatlak Tedavisi + Akne ve Leke Tedavileri + Cilt Hastalıklarının Dermatolojik Tedavisi

Tedavilerimiz

İP ASKI İLE KAŞ KALDIRMA

Yüz germe yöntemi olarak uygulanan iple askı yöntemi, kaş bölgesinde de uygulanabilmektedir. Kişinin cilt yapısı, yaşı, kaş düşüklüğü oranı gibi kriterler göz önünde bulundurularak planlanır. Özel imal edilmiş olan, üzerinde dikensi tırtıklar bulunan ipler kullanılır. Lokal anestezik kremlerle deri anestezisi sağlanır. İplerle özel bir iğne yardımıyla cilt altına girilir, kaşın içerisinden geçirilen iplik gerilerek kaşın kaldırılmak istenilen yere gelmesi sağlanır. İp yardımıyla asılan cilt altı dokuları kemik yapıya sabitlenerek düşen kaşlar askıya alınır. İpin üzerindeki tırtıklar kaşın tekrar aşağıya doğru hareketini engeller.

Bu yöntemin en net etkileri, uygulamadan yaklaşık 3 hafta sonra elde edilir. Uygulama sonrası alın bölgesinde kızarıklık, hafif şişme ya da sızı oluşabilir; şikayetler 1-2 gün sonra geçecektir. Bundan sonra hastanın dikkat etmesi gereken nokta 3 hafta boyunca sert kaş hareketlerinden kaçınmak, alın bölgesini ovalamamak ve ağır makyaj yapmamaktır. İşlemden 3 gün sonra duş alınabilir.  Dikiş kullanılmadığı için hiçbir iz kalmaz.