Dr Karaaslan Clinic
Çevrimiçi
Dr Karaaslan Clinic
Merhabalar 👋

Size nasıl yardımcı olabilirim?
14:59
İletişime Geç
- VELOCE BB LAZER79 - PARİS IŞILTISI78 - JALUPRO77 - SAÇ DÖKÜLMESİ VE GÜÇLENDİRME TEDAVİLERİ76 - KÖK HÜCRE TEDAVİSİ 75 - OZON TEDAVİ73 - H100 GENÇLİK AŞISI68 - MEZOTERAPİ 67 - COOL LİFTİNG66 - AMELİYATSIZ YÜZ GERME (HIFU)65 - BAĞIŞIKLIK GÜÇLENDİRME TEDAVİLERİ64 + Glutatyon Tedavisi + C VİTAMİNİ YÜKLEMESİ - ALTIN İĞNE57 - LAZER TEDAVİLERİ25 + VeloceBB Lazer + Fraksiyonel Lazer + BabyFace + Lazer Epilasyon - İP ASKI VE ÖRÜMCEK AĞI11 + İp Askı ve Örümcek Ağı + AMELİYATSIZ BADEM GÖZ ESTETİĞİ + İP ASKI İLE KAŞ KALDIRMA + Mezospider ile Yüz Germe ve Gıdı Eritme - CİLT BAKIMLARI10 + Aqua Peeling + Mezoestetik Uygulamaları + Cilt Analizi - DOLGU8 + Gözaltı Restorasyonu (Gözaltı Işık Dolgusu) + Elmacık (Yanak) Dolgusu + Saç Dolgusu + Dudak Dolgusu + Burun Dolgusu Ameliyatsız Burun Estetiği - BOTOKS7 + Masseter Botoks + Çiğneme Botoksu + Aşırı Terleme Botoks Tedavisi + Botoks - DERMATOLOJİ6 + Çatlak Tedavisi + Akne ve Leke Tedavileri + Cilt Hastalıklarının Dermatolojik Tedavisi

Tedavilerimiz

Mezospider ile Yüz Germe ve Gıdı Eritme

Yer çekimi ve yaş almanın etkisi ile kırışıklıklar, sarkma ve yüzde ovalleşme meydana gelir.

Mezospider uygulaması örümcek ağı estetiği ile cildin ihtiyacı olan mezoterapi kokteyllerinin kombinasyonudur. Vücut ile ipler ince uçlu iğneler ile cilt altına yerleştirilerek tıpkı örümcek ağı gibi işlenir. İğneler yerleştirildikten sonra cilt için gerekli olan mezoterapi kokteylleri verilir.

Böylece PDO ipleri sayesinde yeni kollajen ve elastin üretimi tetiklenirken, mezoterapi kokteylleri ile de cildin ihtiyacı olan vitaminler, aminoasitler, mineraller ve hyaluronik asit yerine konulur. İşlem öncesi lokal anestezi uygulandığı için ağrı ve acı minimaldir.

İşlem sonrasında kısa süreli bir ödem ve küçük morluklar olabilir. Bunun dışında bir yan etki beklenmez.

İşlemden hemen sonra sonuçlar görülse de asıl etki birkaç hafta sonra ortaya çıkmaktadır. Kullanılan cilde uygun mezoterapi kokteyli ise cildi besler, sıkılaştırır ve canlandırır.