Dr Karaaslan Clinic
Çevrimiçi
Dr Karaaslan Clinic
Merhabalar 👋

Size nasıl yardımcı olabilirim?
20:59
İletişime Geç
- VELOCE BB LAZER79 - PARİS IŞILTISI78 - JALUPRO77 - SAÇ DÖKÜLMESİ VE GÜÇLENDİRME TEDAVİLERİ76 - KÖK HÜCRE TEDAVİSİ 75 - OZON TEDAVİ73 - H100 GENÇLİK AŞISI68 - MEZOTERAPİ 67 - COOL LİFTİNG66 - AMELİYATSIZ YÜZ GERME (HIFU)65 - BAĞIŞIKLIK GÜÇLENDİRME TEDAVİLERİ64 + Glutatyon Tedavisi + C VİTAMİNİ YÜKLEMESİ - ALTIN İĞNE57 - LAZER TEDAVİLERİ25 + VeloceBB Lazer + Fraksiyonel Lazer + BabyFace + Lazer Epilasyon - İP ASKI VE ÖRÜMCEK AĞI11 + İp Askı ve Örümcek Ağı + AMELİYATSIZ BADEM GÖZ ESTETİĞİ + İP ASKI İLE KAŞ KALDIRMA + Mezospider ile Yüz Germe ve Gıdı Eritme - CİLT BAKIMLARI10 + Aqua Peeling + Mezoestetik Uygulamaları + Cilt Analizi - DOLGU8 + Gözaltı Restorasyonu (Gözaltı Işık Dolgusu) + Elmacık (Yanak) Dolgusu + Saç Dolgusu + Dudak Dolgusu + Burun Dolgusu Ameliyatsız Burun Estetiği - BOTOKS7 + Masseter Botoks + Çiğneme Botoksu + Aşırı Terleme Botoks Tedavisi + Botoks - DERMATOLOJİ6 + Çatlak Tedavisi + Akne ve Leke Tedavileri + Cilt Hastalıklarının Dermatolojik Tedavisi

Tedavilerimiz

KÖK HÜCRE TEDAVİSİ

 Kendi kök hücreniz ile cildinizi gençleştirmek mümkün.

Dr Karaaslan Klinik olarak kliniğimizde  “Kök Hücre Tedavisini” başarıyla uyguluyoruz. Gerek cilt gençleştirme, gerekse saç dökülmesine karşı saçlı derinin güçlendirilmesi aşamasında kök hücre tedavisiyle aldığımız sonuçlar memnuniyet verici. Bu tedavi hakkında merak ettiklerinizi bu yazımızda bulabilirsiniz. 

Kök Hücre Tedavisi Nedir?

Teknoloji gelişiyor ve her gün kök hücrenin iyileştirici yeni bir etkisi bulunuyor.

Kök hücreler; birçok hastalığa karşı savaşabilir, hastalıkların ilerlemelerini durdurabilir, yaşlanma karşıtı tedavi yapabilir.  Kök hücreler hücre onarım sisteminin bir parçasıdır. Zenginleştirildikten ve yapılan uygulamalar sırasında zengin biçimde tekrar bedene verildikten sonra, hastalığı ve genel sağlığı yani her ikisini birden iyileştirirler. Kök hücreler, organizmanın içindeki hasarlı bölgeyi bulmak ve onarmak için eşsiz bir kapasiteye sahiptir.
 

Zaman içerisinde gerek güneş maruziyetinin artması gerek kollojen kaybı gerekse de toksik madde maruziyeti ile ciltte ince kırışıklıklar ve elastikiyet kaybı başlar.Cilt gençleştirme yöntemleri ile oluşmaya başlayan bu kayıplar yerine konulur ve tedavi edilir.

Yeni nesil SVF Teknolojisi G CELL Otolog Mezenkimal kök hücre süspansiyonu ile

  • Göz altı
  • Yanak
  • Ağız çevresi
  • Nazolabial bölge
  • Alın, boyun ve el üstü gibi kollajen yıkımının yoğun olduğu ve  cilt yaşlanma belirtilerinin gerçekleştiği alanlarda;

sizden alınan kök hücreler yine size tedavi amaçlı uygulanarak düzelme sağlanıyor.         

Cildimiz her geçen gün yaşlanıyor peki “Cilt gençleştirme” nedir?

Kulak arkası dokusundan alınıp PRP ile çoğaltılarak, FibroGel plazma jel tedavisi ile birleştirildiğinde ise, akne, yara izi, kırışıklıklar, selülit gibi cilde son derece faydalı bir tedavi yapmamıza olanak sağlıyor.

Kök hücre tedavisi kendi dokularımızdan üretilen kendi kök hücrelerimizin Yeni nesil SVF Teknolojisi G CELL Otolog Mezenkimal kök hücre süspansiyonu ile hazırlanan flakonların problemli olan bölgeye mezoterapi yöntemi ile uygulanmasıdır.

Kök hücre ile cilt gençleştirme tedavisi nasıl uygulanır?

Eğer yağ hücrelerinden kök hücre elde edilecekse, kişiden yağ alımı yapılacak bölgeye lokal anestezi yapılır. Özel kanüller yardımıyla ortalama 30 ila 50 cc yağ aspirasyonu yapılır. Alınan yağ dokusu yağın özütünü çıkararak kök hücreleri ayrıştıran makinaya konulur. Sonrasında elde edilen kök hücreler kızılötesi ışınlara maruz bırakılarak aktiflenmeleri sağlanır. İşlemler bittikten sonra kök hücreler steril enjektörlere çekilerek mezoterapi şeklinde uygulanır.

Diğer taraftan eğer fibroblast kültürü yapılacak ise yine lokal anestezi ile kulak arkasından biyopsi alınır.Özel kitler içerisinde laboratuvara gönderilir.Ortalama olarak 3 hafta içerisinde üretim yapılır.3 seans olarak yine mezoterapi şeklinde uygulanır.

Etki mekanizması nedir ?

Kök hücreler gittikleri alandaki hücrelere ve ortama uyum sağlarlar.Buradaki eksik doku ve hücreleri tamamlarlar.Cilde uygulanan kök hücreler kollajen üretimi ve desteklenmesini sağlayarak elastikiyeti arttırır , aynı zamanda cilt yapılanmasını sağlarlar.Daha fresh daha taze daha parlak ve daha genç bir cilt görünümü sağlarken aynı zamanda  ince kırışıklıkları açarak gençleşme sağlar.

Kimlere uygulanabilir?

Kök hücre kendi dokunuzdan üretilen bir ürün olduğu için allerji yapma riski barındırmaz.Kanser , kemoterapi tedavisi görmeyen ve aktif kan sulandırıcı kullanmayan kişilere uygulanabilir.

Hangi sıklıkta uygulama yapılabilir?

Uygulama senede bir kez tekrarlanabilir.

Etkisi ne zaman ortaya çıkar?

Yağ enjeksiyonuyla uygulanan kök hücrelerde yağ dokunun da etkisiyle hemen etki görülür. Ciltteki tazelik ve parlaklık farkedilir.  Ancak izole olarak uygulanan fibroblast kültürü veya yağ kök hücrelerinin etkisi hemen görülmez. Ortalama 3 hafta içinde kök hücreler yavaş yavaş aktiflenmeye başlar 1 yıl içerisinde etki tam olarak görülür.

Uygulama ağrılı mı ?

Her iki uygulamada lokal anestezi altında yapıldığı için bir ağrı hissetmezsiniz.

Kök hücre tedavisi sonuçları yoksa kalıcı mıdır?

Kök hücrenin iyileştirici gücü kalıcıdır.

İşlemi tekrarlamam gerekir mi?

Kök hücre uygulamaları ile elde edilen sonuçlar kalıcıdır.Ancak ileri seviye hasar görmüş ciltlerde ikinci ve üçüncü tekrarlarla çok daha iyi sonuçlar alınır.