Dr Karaaslan Clinic
Çevrimiçi
Dr Karaaslan Clinic
Merhabalar 👋

Size nasıl yardımcı olabilirim?
11:00
İletişime Geç
- VELOCE BB LAZER79 - PARİS IŞILTISI78 - JALUPRO77 - SAÇ DÖKÜLMESİ VE GÜÇLENDİRME TEDAVİLERİ76 - KÖK HÜCRE TEDAVİSİ 75 - OZON TEDAVİ73 - H100 GENÇLİK AŞISI68 - MEZOTERAPİ 67 - COOL LİFTİNG66 - AMELİYATSIZ YÜZ GERME (HIFU)65 - BAĞIŞIKLIK GÜÇLENDİRME TEDAVİLERİ64 + Glutatyon Tedavisi + C VİTAMİNİ YÜKLEMESİ - ALTIN İĞNE57 - LAZER TEDAVİLERİ25 + VeloceBB Lazer + Fraksiyonel Lazer + BabyFace + Lazer Epilasyon - İP ASKI VE ÖRÜMCEK AĞI11 + İp Askı ve Örümcek Ağı + AMELİYATSIZ BADEM GÖZ ESTETİĞİ + İP ASKI İLE KAŞ KALDIRMA + Mezospider ile Yüz Germe ve Gıdı Eritme - CİLT BAKIMLARI10 + Aqua Peeling + Mezoestetik Uygulamaları + Cilt Analizi - DOLGU8 + Gözaltı Restorasyonu (Gözaltı Işık Dolgusu) + Elmacık (Yanak) Dolgusu + Saç Dolgusu + Dudak Dolgusu + Burun Dolgusu Ameliyatsız Burun Estetiği - BOTOKS7 + Masseter Botoks + Çiğneme Botoksu + Aşırı Terleme Botoks Tedavisi + Botoks - DERMATOLOJİ6 + Çatlak Tedavisi + Akne ve Leke Tedavileri + Cilt Hastalıklarının Dermatolojik Tedavisi

Tedavilerimiz

AMELİYATSIZ YÜZ GERME (HIFU)

Yaşlanmaya karşı koyan cerrahi  dışı uygulamalardan birisi de ultrason  ses dalgaları ile uygulanan bir tedavi yöntemidir. Yüksek odaklı ultrason kısaca HIFU olarak adlandırılan bu tedavi “Ameliyatsız yüz germe ve cildi gençleştirme ” tedavilerinde başarıyla uygulanmaktadır.

Hangi bölgelere uygulanır?

Yüz ovalinde kayıp olan, çene çizgisinde bozulma ve sarkma olan hastalarda, yanaklara;  gıdı bölgesinde sarkmayı düzeltmek için boyuna; kaş kaldırmak amacı ile kaş-alın bölgesine uygulanır.

Tek seansta ve anestesiz bir şekilde uygulanabilir. Ağrılı bir uygulama değildir.  Süresi bölgeye göre değişir.

Kliniğimizde uyguladığımız  Double Yüksek Fokuslu Ultrason (HIFU) tedavisi ile cildin üst tabakasında hasar yaratmadan alt tabakalara ses dalgaları gönderilir. Oluşan termal ısı ile cildin sıkılaşması ve gerginleşmesini sağlayarak kolajen yapımı uyarılır. Diğer teknolojilere göre anında görülebilen sonuçlarıyla uzun dönemli bir etkiye sahiptir.

Uygulamadan hemen sonra akut bir iyileşme gözlenebilir. Etki her geçen gün daha belirginleşir. Yara iyileşme mekanizmasına göre maksimum etki 3 ayın sonunda ortaya çıkar. DOUBLE HIFU işlemi kolajen üretimini uyardığı için sonuçlar uzun süre kalıcılık taşımaktadır.