Dr Karaaslan Clinic
Çevrimiçi
Dr Karaaslan Clinic
Merhabalar 👋

Size nasıl yardımcı olabilirim?
15:23
İletişime Geç
- VELOCE BB LAZER79 - PARİS IŞILTISI78 - JALUPRO77 - SAÇ DÖKÜLMESİ VE GÜÇLENDİRME TEDAVİLERİ76 - KÖK HÜCRE TEDAVİSİ 75 - OZON TEDAVİ73 - H100 GENÇLİK AŞISI68 - MEZOTERAPİ 67 - COOL LİFTİNG66 - AMELİYATSIZ YÜZ GERME (HIFU)65 - BAĞIŞIKLIK GÜÇLENDİRME TEDAVİLERİ64 + Glutatyon Tedavisi + C VİTAMİNİ YÜKLEMESİ - ALTIN İĞNE57 - LAZER TEDAVİLERİ25 + VeloceBB Lazer + Fraksiyonel Lazer + BabyFace + Lazer Epilasyon - İP ASKI VE ÖRÜMCEK AĞI11 + İp Askı ve Örümcek Ağı + AMELİYATSIZ BADEM GÖZ ESTETİĞİ + İP ASKI İLE KAŞ KALDIRMA + Mezospider ile Yüz Germe ve Gıdı Eritme - CİLT BAKIMLARI10 + Aqua Peeling + Mezoestetik Uygulamaları + Cilt Analizi - DOLGU8 + Gözaltı Restorasyonu (Gözaltı Işık Dolgusu) + Elmacık (Yanak) Dolgusu + Saç Dolgusu + Dudak Dolgusu + Burun Dolgusu Ameliyatsız Burun Estetiği - BOTOKS7 + Masseter Botoks + Çiğneme Botoksu + Aşırı Terleme Botoks Tedavisi + Botoks - DERMATOLOJİ6 + Çatlak Tedavisi + Akne ve Leke Tedavileri + Cilt Hastalıklarının Dermatolojik Tedavisi

Tedavilerimiz

Fraksiyonel Lazer

FRAKSİYONEL LAZER

Kliniğimizde yüz yenileme, akne ve akne skar tedavisi, deri çatlakları ile skar tedavisi ve bir çok cilt lezyonuna yönelik dermatocerrahi işlemleri için fraksiyonel karbondioksit lazer tedavisi uygulanmaktadır.

Fraksiyonel tedavi geliştirilmeden önce iz tedavisinde kullanılan lazerler, deri yüzeyini soyarak etkisini gösterirdi. Bu da, iyileşme sürecinin uzamasına sebep olduğu gibi birçok yan etkiyi de beraberinde getirirdi. Fraksiyonel tedavinin geliştirilmesi ve yaygınlaşmasıyla birlikte, işlem sonrası iyileşme süresi kısalarak, uygulamanın sebep olabileceği yan etkiler azalmıştır.

Fraksiyonel tedavinin benimsenmesi ve yaygınlaşması, fraksiyonel özellikte olan cihazların geliştirilmesi ihtiyacını doğurmuştur. Lazer ışığının cinsine göre farklılık gösteren fraksiyonel lazerler; erbiyum fraksiyonel lazerler ve CO2 fraksiyonel lazerler olmak üzere iki ana gruba ayrılarak, sahip oldukları özelliklerle farklı sonuçlar sunmaktadırlar.

 

• Cildin tazelenerek sağlıklı bir görünüme kavuşmasında son derece etkili bir yöntemdir. Kırışıklıkların ve çizgilerin giderilmesini sağlar.
• Sivilcelerin yol açtığı iz ve çukurların tedavisinde, cilt çatlaklarında, yanık izlerinin giderilmesinde en etkili ve avantajlı tedavi seçeneğidir. Yüzeysel akne izleri cildin üst tabakasını etkiler ve peeling gibi cilt soyma teknikleriyle kolaylıkla tedavi edilebilir. Ancak derin akne izlerinin giderilmesi için en ideal yöntem fraksiyonel CO2 lazer tedavisidir. CO2 lazer tedavisi, yük vagonu anlamına gelen box car tipte, yuvarlak görünümde olan sivilcelerin %80 oranda iyileşmesini sağlar. Genişlemiş cilt gözeneklerinin kapanmasında, yaşlılık, güneş ve doğum sonrası lekelenmelerinin giderilmesinde etkilidir.
• Göz kapağı ameliyatlarında, yüz bölgesine yapılan cerrahi işlemlerin oluşturduğu izlerin giderilmesinde kullanılan etkili bir yöntemdir.