Dr Karaaslan Clinic
Çevrimiçi
Dr Karaaslan Clinic
Merhabalar 👋

Size nasıl yardımcı olabilirim?
13:27
İletişime Geç
- VELOCE BB LAZER79 - PARİS IŞILTISI78 - JALUPRO77 - SAÇ DÖKÜLMESİ VE GÜÇLENDİRME TEDAVİLERİ76 - KÖK HÜCRE TEDAVİSİ 75 - OZON TEDAVİ73 - H100 GENÇLİK AŞISI68 - MEZOTERAPİ 67 - COOL LİFTİNG66 - AMELİYATSIZ YÜZ GERME (HIFU)65 - BAĞIŞIKLIK GÜÇLENDİRME TEDAVİLERİ64 + Glutatyon Tedavisi + C VİTAMİNİ YÜKLEMESİ - ALTIN İĞNE57 - LAZER TEDAVİLERİ25 + VeloceBB Lazer + Fraksiyonel Lazer + BabyFace + Lazer Epilasyon - İP ASKI VE ÖRÜMCEK AĞI11 + İp Askı ve Örümcek Ağı + AMELİYATSIZ BADEM GÖZ ESTETİĞİ + İP ASKI İLE KAŞ KALDIRMA + Mezospider ile Yüz Germe ve Gıdı Eritme - CİLT BAKIMLARI10 + Aqua Peeling + Mezoestetik Uygulamaları + Cilt Analizi - DOLGU8 + Gözaltı Restorasyonu (Gözaltı Işık Dolgusu) + Elmacık (Yanak) Dolgusu + Saç Dolgusu + Dudak Dolgusu + Burun Dolgusu Ameliyatsız Burun Estetiği - BOTOKS7 + Masseter Botoks + Çiğneme Botoksu + Aşırı Terleme Botoks Tedavisi + Botoks - DERMATOLOJİ6 + Çatlak Tedavisi + Akne ve Leke Tedavileri + Cilt Hastalıklarının Dermatolojik Tedavisi

Tedavilerimiz

Aqua Peeling

AQUA PEELING,

Cildin yenilenmesi ve genç bir cilt görünümü için dermatologlar tarafından tavsiye edilen profesyonel cilt bakımı uygulamasıdır.

Ölü hücre ve kırışıklık gibi birçok cilt probleminden tek seferde kurtulmanızı sağlar, derinlemesine bakım hissi verir. Aqua peeling sonrasında birçok bakteriden derinlemesine arındırılan cildiniz ışıltılı bir görünüm kazanır.

Bakım sonrası hassas bir hale gelen cildinizi özellikle güneşe karşı korumalı ve yüksek faktörlü bir güneş kremi kullanmalısınız.

Tek seferde ve çok kısa bir süre içerisinde temizleme, peeling, ekstraksiyon, hidrasyon ve antioksidan sağlayan üç aşamalı medikal bir bakımdır.

Aha solution S1

Tüm cilt tiplerine uygun solüsyon ile gözeneklerin açılması ve ölü derinin peeling yöntemi ile arındırılmasını sağlar.

 BHA solution S2

Özellikle akneli ve yağlı ciltlerde kurutma ve dezenfekte etkisi sağlar. Yağlanma ve akne oluşumunu engeller.

Essence solution S3

S1 - S2  solisyon uygulamalarından sonra kullanılan asitlerin etkisini giderir. Cilde nemlendirme parlama ve ferahlık hissi verir.

Aqua peeling bakımı; doğru merkezde, alanında uzman bir kişi tarafından doğru adım ve ürünler ile gerçekleştirilmelidir.