Dr Karaaslan Clinic
Çevrimiçi
Dr Karaaslan Clinic
Merhabalar 👋

Size nasıl yardımcı olabilirim?
11:28
İletişime Geç
- VELOCE BB LAZER79 - PARİS IŞILTISI78 - JALUPRO77 - SAÇ DÖKÜLMESİ VE GÜÇLENDİRME TEDAVİLERİ76 - KÖK HÜCRE TEDAVİSİ 75 - OZON TEDAVİ73 - H100 GENÇLİK AŞISI68 - MEZOTERAPİ 67 - COOL LİFTİNG66 - AMELİYATSIZ YÜZ GERME (HIFU)65 - BAĞIŞIKLIK GÜÇLENDİRME TEDAVİLERİ64 + Glutatyon Tedavisi + C VİTAMİNİ YÜKLEMESİ - ALTIN İĞNE57 - LAZER TEDAVİLERİ25 + VeloceBB Lazer + Fraksiyonel Lazer + BabyFace + Lazer Epilasyon - İP ASKI VE ÖRÜMCEK AĞI11 + İp Askı ve Örümcek Ağı + AMELİYATSIZ BADEM GÖZ ESTETİĞİ + İP ASKI İLE KAŞ KALDIRMA + Mezospider ile Yüz Germe ve Gıdı Eritme - CİLT BAKIMLARI10 + Aqua Peeling + Mezoestetik Uygulamaları + Cilt Analizi - DOLGU8 + Gözaltı Restorasyonu (Gözaltı Işık Dolgusu) + Elmacık (Yanak) Dolgusu + Saç Dolgusu + Dudak Dolgusu + Burun Dolgusu Ameliyatsız Burun Estetiği - BOTOKS7 + Masseter Botoks + Çiğneme Botoksu + Aşırı Terleme Botoks Tedavisi + Botoks - DERMATOLOJİ6 + Çatlak Tedavisi + Akne ve Leke Tedavileri + Cilt Hastalıklarının Dermatolojik Tedavisi

Tedavilerimiz

PARİS IŞILTISI

Anti-aging uygulamalarından biri olan Paris Işıltısı (NCTF 135 HA) işlemi, Dr Karaaslan olarak uyguladığımız mezoterapi tedavilerinden biridir.Mezoterapi uygulamaları ile cilde yaşlanma karşıtı maddeler enjekte edilerek, hedeflenen bölgede birçok noktaya uygulanabilir.

Uygulamanın ardından kısa süre içinde etkisini gösteren NCTF 135 HA, Paris Işıltısı, ciltte yer alan kırışıklıkların minimuma indirilmesini sağlıyor. Cildin canlılığını ve parlaklığını artırarak cildi daha nemli, pürüzsüz ve parlak hale getiriyor.

Paris ışıltısı (NCTF 135 HA) nedir, içeriğinde neler var?

İçinde 55 aktif madde bulunan Paris Işıltısında hyalüronik asit molekülünün en saf hali bulunuyor.

A,B,C ve E vitaminlerini de içinde bulunduran 14 farklı vitaminin yer aldığı Paris Işıltısı, kolajen ve elastin üretimini de tetikleyen 24 farklı amino asiti barındırıyor. Paris Işıltısı’nın içeriğinde hücrenin yaşlanmasına karşı iki antioksidan da yer alıyor.

Paris Işıltısı hangi bölgelere uygulanabiliyor?

İnce mezoterapi iğneleri kullanılarak gerçekleştirilen Paris Işıltısı, yaşlanma belirtilerinin ortaya çıktığı tüm bölgelere uygulanabiliyor

Yüz

Boyun,

Dekolte bölgesine,

El ve kollara,

Karın ve iç bacaklara uygulanabilen Paris Işıltısı, bu bölgelerde bulunan kırışıklıkları minimuma indirerek daha canlı bir görüntü ortaya koyuyor.

Paris Işıltısı kaç seans uygulanır?

Hekim tarafından gerçekleştirilen muayenenin ardından cilt yüzeyinin tespiti yapılıyor ve gerekli tedavi planlaması gerçekleştiriliyor. Bu nedenle Paris Işıltısı’nın kaç seans uygulanacağı, ilk muayenenin ardından kesinlik kazanıyor.

Paris Işıltısı etkisi ne kadar sürer?

Paris ışıltısı uygulama sonrası ilk seanstan sonra cilt parlak ve canlı görülmeye başlıyor. En iyi etkisi uygulanacak seansların sonunda görülüyor. Kişinin cilt yapısına göre planlanan Paris ışıltısı ya da diğer adıyla NCTF 135 HA işleminin kalıcılığı ortalama 6-12 ay devam ediyor.